L’Open de Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari 2019, a punt!

Perollbtt

L’Open de Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari 2019, a punt!

El renascut Open de Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari posa fi al dèficit de la província de Lleida respecte als Opens Provincials. Amb aquesta edició 2019, que conbstarà de 5 proves, es pretén fomentar la competició de BTT en totes les categories i donar una sortida més propera a casa a aquells ciclistes que ja competeixen en altres proves del calendari català. La intenció de la Delegació de Lleida de la FCC, impulsora de la inicitiva amb la inestimable i necessària complicitat dels 5 clubs que acolliran poves aquest mateix any, es que l’Open tingui continuitat a curt termini i que els i les ciclistes de casa nostra valorin el fet de tenir proves sense llargs desplaçaments.

L’Open compta amb el patrocini principal de Lafuente Transport Sanitari, i les col·laboracions de Ara Lleida-Diputació de Lleida, Esports Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Ciclisme i Gueba, que subminstrarà els maillots de líder.

 

Quant a l'autor

ollbtt administrator