Almacelles estrena l’Open de Lleida 2019. Inscriu-te!

Perollbtt

Almacelles estrena l’Open de Lleida 2019. Inscriu-te!

La IV edició del Memorial Alfredo Pera acollirà aquest dissabte a Almacelles la tercera prova puntuable pel calendari de Copa Catalunya infantil BTT, al ja clàssic circuit dels Aubacs de la localitat lleidatana i sota la organització de l’Almacelles Pedal Club.

Com cada any la organització, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha habilitat zona d’aparcament d’autocaravanes i organitzarà un sopar la nit abans pels participants i acompanyants. El dia de la prova hi haurà els serveis típics a més del servei de bar.

A més, el Memorial tornarà a ser aquest any Campionat Provincial de Lleida per les categories de promoció, és a dir, de prebenjamins a infantils tant en nens com nenes. I com a novetat, enguany la prova també formarà part i puntuarà pel nou calendari de l’Open de Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari, per la qual cosa després de les proves de promoció (que es desenvoluparan segons el format de Copa Catalunya infantil) estan previstes dues sortides més pertanyents al Open de Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari, per les categories cadets a master 60. En totes les proves es permetran excepcionalment llicències de dia i participació amb llicència no competitiva.

Les inscripcions es poden fer fins dijous a la mitjanit:

Més informació: www.openlleidabtt.com

Quant a l'autor

ollbtt administrator