Èxit participatiu al IV Memorial Alfredo Pera d’Almacelles

Perollbtt

Èxit participatiu al IV Memorial Alfredo Pera d’Almacelles

El IV Memorial Alfredo Pera disputat a Almacelles ha suposat un èxit participatiu sense precedents en aquesta prova de la Copa Catalunya Infantil BTT, en la que hi han prés part fins a 133 nens i nenes vinguts d’arreu de Catalunya de les categories prebenjamins a infantils. A més, en la mateixa prova s’han coronat els campions i campiones provincials de BTT en catgeories de promoció. I per si això fos poc, també ha puntuat per al reestrenat Open Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari. En el mateix Open de Lleida, s’han reunit fins a 50 ciclistes en les categories cadet a Màster 60.

Les pluges caigudes el divendres i fins a les 07.30h del mateix dissabte al matí, sumat a un circuit polsós per l’hivern sec que ha patit Almacelles i totes les comarques de Ponent, han provocat que algunes zones del recorregut estiguéssin impracticables, el que ha obligat a la organització de l’Almacelles Pedal Club a fer un esforç de darrera hora per acondicionar alguns passos, buscar alternatives als punts conflictius i, fins i tot, a obrir noves traçades amb aixada i pala. Per aquest motiu, les curses no s’han iniciat fins poc més de dos quarts de 10 del matí i ho han fet en l’ordre invers al previst: primer els infantils, i al final els més petits. En qualsevol cas, amb el pas de les hores el circuit ha millorat notablement i totes les proves s’han disputat amb una mica de fang però dins de la normalitat, i la mainada ha pogut gaudir del circuit almacellenc dels Aubacs i el nombrós públic de la matinal ciclista.

La Delegació de Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme i l’organització de la prova volen excursar-se amb els participants i acompanyants de la prova de les categories prebenjamins i benjamins, que per circumstàncies no s’ha desenvolupat com estava previst i que ha tingut més errors dels que tots haguéssim volgut.

Els vencedors/es per categories d’aquesta tercera prova puntuable per la Copa Catalunya infantil BTT han estat:

 • Prebenjamins: Noemí Faro (Bike Trial Costa Daurada) i MArc Alejo (Trek Bicisprint Sabadell)
 • Benjamins: Cesca Comas (Team Artsport CromolyBikes) i Marc Danti (Jufré Vic ETB)
 • Principiants: Laia Rodríguez (La Torreta Bike Club) i Ot Felix (Team Artsports CromolyBikes)
 • Alevins: Mireia Padrós (Les Franqueses UC) i Seff Van Kerckove (Montbike Messer Kids)
 • Infantils: Zaira Boter (Amunt CC) i Arnau Font (Biciocasion Barcelona)

Els Campions/es provincials de Lleida de BTT han estat:

 • Benjamins: Anna Subirana (TBelles Cannondale) i Ander Latrorre (PlaBike Mollerussa)
 • Principiants: Emma Andreu (TBelles Cannondale) i Arnalt Tomàs (El Vilosell CC)
 • Alevins: Josep Piñol (Comarques de Lleida)
 • Infantils: Joan Banlles (Terres de Lleida CC)

Classificacions Copa Catalunya Infantil Almacelles

D’altra banda, un circuit ampliat ha acollit també la primera prova de l’Open de Lleida – Lafuente Transport Sanitari. Després d’una sortida molt ràpida, de seguida s’hna destacat els tres grans protagonistes de la mateixa: el lleidatà Albert Masana (Controlpack Badia), Josep Chavarria (Corvi Team) i el també lleidatà Aleix Sierra (Mesbike Team Ixcor), que cadascú en solitari, han acabat la prova en aquest ordre. Masana ha dominat la cursa amb molt autoritat des de la tercera volta i fins al final de la mateixa, administrant l’avantatge.

 

Els vencedors per categories han estat:

 • Cadets: Roger Garcia (Bici 3.0 CC)
 • Juniors: Carlos Pardo (Dialtamar)
 • S23: Marc Mestre (Fes Bici)
 • Elit: Albert Masana (Controlpack Badia)
 • M30: Joan Alonso (M30)
 • M40: Eduardo Abian (Amunt CC)
 • M50: Albert Capeta (La Torreta Bike)
 • M60: Armand Solé (Track Team)
 • Fèmines: Lydia Castro (Biking Point CC)

Classificacions Open Lleida BTT Almacelles
Galeria de fotos Open Lleida BTT

La segona prova del Open Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari serà a Tartareu (La Noguera) el 23 de juny.

[Foto crèdits: Norbert Herrera]

Quant a l'autor

ollbtt administrator