Gran segona cita de l’Open a Tartareu!

Perollbtt

Gran segona cita de l’Open a Tartareu!

La segona prova del Open Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari s’ha disputat avui a la petita localitat noguerenca de Tartareu, sota la organització del CC Tartareu i amb la col·laboració de la Delegació de Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme i la Diputació de Lleida entre d’altres, i amb una participació de 65 inscrits/es entre totes les categories.

Tartareu, doncs, que torna a l’escena de la competició ciclista després d’haver acollit fa uns anys proves de descens del calendari català i estatal. La jornada, que ha estat força calurosa, s’ha desenvolupat en tres parts. Els primers en competir han estat els i les participants de les categories de formació, un total de 26 entre totes les categories, que ho han fet en dos recorreguts: un pels més petits (prebenjamins i benjamins), i un de 1750m per les categories principiants, alevins i infantils. La prova més disputada ha estat la de la categoria infantil, on finalment s’ha imposat Pol Font (Montbike Messer Kids).

A mig matí, i sota un sol de justícia, s’ha donat la primera sortida de l’Open Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari en categories M40, M50, M60, cadets, fèmines i Open cicloturista, amb un circuit exigent i molt trencacames, amb una volta de un xic més de 5kms i gairebé 200m de desnivell en cada gir. El líder de l’Open en categoria M40 Eduardo Abian (Amunt CC) ha dominat la prova de cap a fi en les 4 voltes previstes. Gran paper del cadet lleidatà Gerard Llop (Cicles Sans) acabant 2n scratx i primer de la seva categoria, mentre que entre les fèmines Helena Isanta (Esierri Bikes) s’ha imposat acabant en una meritòria 11a posició scratx.

Per últim, han sortit els juniors, M30 i elits masculins, en una cursa que ha protagonitzat el líder de l’Open Albert Masana (Controlpack Badia Fontestad). Des del primer moment s’ha situat al capdavant i ha augmentat l’avantatge volta darrera volta per imposar-se amb més de 3′ sobre Christina Cruz (Esierri Bikes) i Marc Moré (Bici 3.0). Gran actuació també del líder en categoria junior Carlos Pardo (Tamayo Team).

Els vencedors per categories han estat:

  • Cadets: Gerard Llop (Cicles Sans)
  • Juniors: Carlos Pardo (Tamayo Team)
  • S23: Marc Mestre (Fes Bici)
  • Elits: Albert Masana (Controlpack Badia Fontestad)
  • M30: Albert Turné (Team Turne XC)
  • M40: Eduardo Abian (Amunt CC)
  • M50: Xavier Besora (Team Nou Espai)
  • M60: Armand Solé (Track Team)
  • Fèmines: Helena Isanta (Esierri Bikes)

Classificacions Open Lleida BTT Tartareu

Classificacions Open Lleida BTT Tartareu -Kids Cup

Al final s’ha fet l’entrega dels maillots de líder by Gueba i dels premis per les diferents categories, en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcladessa Lídia Ber, el president del CC Tartareu i els membres de la Junta de la FCC Pep Roca i Norbert Herrera.

La propera prova del Open Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari serà a Navès (Solsonès) el proper dissabte 6 de juliol dins de l’esdeveniment de la Copa Catalana infantil, en una prova que puntuarà també per l’Open Kids Cup i per l’Open adults.

Quant a l'autor

ollbtt administrator