Navés, tercera cita de l’Open de Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies

Perollbtt

Navés, tercera cita de l’Open de Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies

La petita vil·la de Navés, al Solsonès, acollirà aquest dissabte un triple esdeveniment ciclista de BTT, batejat com la Bike Kids Race i organitzat per l’Escola de Ciclisme Bike Kids de Manresa, vinculada a Tomàs Bellés. Es la primera vegada que s’organitza.

Al matí serà el torn de les categories de promoció (prebenjamins a infantils) en el que serà la 8a prova de la Copa Catalunya infantil BTT 2019 i que també puntuarà per l’Open de LLeida BTT – Kids Cup. La competició s’iniciarà a les 09h en categories prebenjamins en un circuit ubicat a la Urbanització Santa Llúcia molt entretingut de 650m en una zona boscosa plena d’ombra, que també acollirà les categories de benjamins. Un circuit més allargat i també molt entretingut i ombradiu, amb zones tècniques i revirat, de 1700m acollirà la resta de categories (principiants, alevins i infantils). Les inscripcions són obertes fins divendres a les 14h.

Quan s’acabin les proves de promoció, als vols de les 12h, s’iniciaran les proves de l’Open de Lleida BTT adults, de les categories cadet a màsters. Es disputaran en el mateix circuit de les categories infantils amb un afegit que el portarà per una mica més de 2000m per volta. Es tracta d’un circuit revirat, tècnic i exigent sempre discorrent en zona boscosa. Les inscripcions tanacarn dijous a les 23.59h, amb recàrrec fins divendres a les 14h.

A la tarda també està prevista la disputa de les 3h de Resistència en BTT, en el mateix circuit de l’Open de Lleida, i en les quals es pot participar a títol individual, en parelles, parelles mixtes o trios. Les inscripcions tanacarn dijous a les 23.59h, amb recàrrec fins divendres a les 14h.

Tots els participants tindran l’entrada a les piscines municipals de forma gratuïta. Així mateix, la organiotzació ha previst zona de parking de furgonetes i autocaravanes, avituallaments en les proves, bosses d’obsequis, fira de productes locals, paddock d’equips vora meta, i servei de bar.

Quant a l'autor

ollbtt administrator