Més de 160 ciclistes al Navès Bike Festival

Perollbtt

Més de 160 ciclistes al Navès Bike Festival

La urbanització Sant Llúcia de la localitat solsonenca de Navès va acollir aquest passat dissabte la primera edició del Navès Bike Festival, una iniciativa de l’Escola de Ciclisme Bike Kids vinculada a Tomàs Bellés, en la que es va disputar la tercera prova del calendari de 5 de l’Open de Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari, així com la vuitena cita de la Copa Catalunya BTT infantil.

Els recorreguts dissenyats per l’organització compataven amb tots els ingredients per assegurar una bona matinal de BTT: girs, pujades, baixades, bassa d’aigua, corriols, rock garden…tot plegat en el bosquet contigu a la urbanització que assegurava ombra en bona part del recorregut en una jornada que fou, de nou, molt calurosa. La organització va disposar de dutxes, avituallaments, zona d’acampada i altres serveis als participants i acompanyants per assegurar-los una bona estada en aquesta primera edició del festival.

Open Lleida BTT Kids Cup / Copa Catalunya infantil BTT

Amb 121 inscrits/es en les diferents categories, la matinal de curses s’iniciava amb els més petits, els prebenjamins i benjamins, que competien en un circuit de 650m, i als quals seguien principiants, alevins i infantils competint en un circuit de 1700m una mica més exigent. Els vencedors/es per categories van ser:

 • Prebenjamins: Noemí Faro (Bike Trial Costa Daurada) i Martí Garcia (Noel Tadesan)
 • Benjamins: Cesca Comas (Team Artsport Cromolybikes) i Marc Danti (Jufré Vic ETB)
 • Principiants: Laia Rodríguez (La Torreta Bike Club) i Ot Fèlix (Team Artsport Cromolybikes)
 • Alevins: Núria Hernandez (Bike Garraf CE) i Roc Cubi (Jufré Vic ETB)
 • Infantils: Marta Cano (Bike Garraf CE) i Arnau Font (Biciocasión Bcn)

Cal destacar entre els ciclistes lleidatans els podis en principiants de les fèmines Emma Andre (Bike Kids) i Clàudia Pulido (CC Alcoletge) que foren 2a i tercera respectivament. En la mateixa categoria en nois Arnalt Tomàs (CC Vilosell) fou 6è i Roger del Corral (73 Tem XX) 11è. En alevins, Josep Piñol (Comarques de Lleida) fou 11è, i en infantils Joan Martell (Fes Bici) va acabar 6è.

Classificacions Open Lleida Kids Cup / Copa Catalunya Infantil BTT Navès

Open de Lleida BTT – Lafuente Transport Sanitari

Als vols de les 12.30h s’iniciaven les proves de la tercera cita de l’Open de Lleida, en les que prenien part una quarantena de ciclistes disposats a lluitar amb l’exigent traçat solsonenc de gairebé 3 kms i una calor prou intensa. La prova va estar dominada pel M30 Albert Balagué (Fes Bici Igualada), un clàssic de la Copa Catalana XCO que va vèncer amb autoritat. En fèmines, la també M30 Raquel Egea (Rodanoia) vencia scratx per davant de la líder del campionat Lydia Castro (Biking Point). Els vencedors/es per categories van ser:

 • Cadets: Sergi Pujol (Baix Ter Jodofi)
 • Juniors: Carlos Pardo (Dialtamar CC)
 • S23: Marc Mestre (Fes Bici Igualada)
 • Elits: Lydia Castro (Biking Point) i Juan Luis Garcia (Juanito CPC)
 • M30: Raquel Egea (Rodanoia) i Albert BAlagué (Fes Bici Igualada)
 • M40: Eduardo Abian (Amunt CC)
 • M50: Josep Tugues (Fes Bici Igualada)
 • M60: Armand Solé (Track Team)

Classificació Open Lleida BTT Navès

En cadets es va veure un canvi de líder, sent Arnau Moznonís el que es situa ara al capdamunt de la general, el mateix que va succeir en la categoria M30 on Abel Escobar (Linbikes) es qui porta ara el maillot groc. Carlos Pardo en juniors, Marc Mestre en S23, Albert Masana i Lídia Castro en elits, Eduardo Abian en M40 i Joan Elsen en M50 continuen mantenint els maillots grocs de líder by Gueba.

La propera cita de l’Open de Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies serà a Almenara Alta (Agramunt) el proper 7 de setembre per totes les categories, tant kids cup com adults.

[Foto crèdits: Norbert Herrera]

Quant a l'autor

ollbtt administrator