Serra d’Almenara, quarta prova de l’Open Lleida BTT

Perollbtt

Serra d’Almenara, quarta prova de l’Open Lleida BTT

La petita població d’Almenara Alta (Urgell) serà la seu de la quarta prova de l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2019, sota la organització del club ciclista Serra d’Almenara.

L’indret que acull la prova està dominat pel conegut Pilar d’Almenara, que és de fet la torre mestra del Castell d’Almenara, de 15m d’alçada datada del 1139, i pel costat de la qual discorre el circuit de 6kms de l’Open que ha preparat l’organització, que té l’altre punt destacat en el corriol “El Desfiladero”. La sortida de les categories OPen (cadets a màsters) està prevista a partir de les 10h del matí, moment en el qual ja s’haurà d’haver validat el dorsal. Lydia Castro (Biking Point) i Albert Masana (Controlpack Badia) lideren l’Open Lleida BTT després de les tres primeres cites.

Classificacions Open Lleida

Pel que fa a la Kids Cup (categories prebenjamí a infantil), la prova s’iniciarà a les 09.00h en un recorregut de 2 kms que s’adaptarà en el nombre de voltes en funció de la categoria.

Classificacions Kids Cup

Hi haurà zona d’aparcament d’autocaravanes i campers, i servei de bar. Les inscripcions es poden fer fins divendres a les 14h, recordant que són permesses les llicències de dia i la participació amb llicència cicloturista.

 

Quant a l'autor

ollbtt administrator