Serra d’Almenara compleix amb èxit en la quarta prova de l’Open

Perollbtt

Serra d’Almenara compleix amb èxit en la quarta prova de l’Open

La quarta cita de l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2019 s’ha celebrat avui a Almenara Alta (Agramunt), sota l’organització del Club Ciclista Serra d’Almenara i en un dia esplèndid per la pràctica de la BTT.

Open Lleida BTT Serra d’Almenara
Amb una inscripció de 46 ciclistes i amb un recorregut exigent de 6kms i gairebé 200m de desnivell positiu acumulat per volta, amb el Pilar d’Almenara com a testimoni i el corriol del Desfiladero com a plat estrella, la quarta prova de l’Open ha estat força disputada. De sortida els S23 Kilian Folguera (Agrupació Ciclista Andorrana) i Oriol Muntanyola (Jufré VIc ETB) han fet una primera volta fulgurant, i s’han anat mantenint en les primeres posicions durant les 5 voltes programades, però a la volta 3 un Aleix Sierra (MesBike Team IXcor) que ha anat de menys a més ja els havia agafat i s’ha acabat imposant amb claredat, amb 54″ sobre Folguera i 2’50” sobre el seu company d’equip Raúl Vallés.

Entre els juniors i M30, que han fet 4 voltes al recorregut, hi ha hagut també dos gran protagonistes: Paquito Vallés (Irontech Tecnic Ambisist) s’ha imposat amb molta solvència entre els juniors, i Joan Alonso (Bici 3.0) ho ha fet entre els màsters 30.

En la primera de les sortides de l’Open (cadets, fèmines, M40, M50), Helena Isanta (Esierri Bikes) ha dominat la prova de fèmines d’inici a final, d’igual manera que l’alfarrassenc Gerard Llop (Cicles Sans) ho ha fet entre els cadets i Miquel Llaudet (Fes Bici) entre els màster 50. Pel que fa als màsters 40 hem pogut gaudir d’una cursa ben disputada, amb Carles Ferreres (Megabici) imposant-se finalment al líder de la categoria Eduardo Abian (T-Bikes Amunt).

Amb aquests resultats, esl líders per categories després de 4 proves són:

 • Cadets: Arnau Monzonís (La Torreta Bike)
 • Juniors: Carlos Pardo (Dialtamar CC)
 • S23: Marc Mestre (Fes Bici)
 • Elits: Lydia Castro (Biking Point) i Juan Luis Garcia (Juanito CPC)
 • M30: Albert Turné (Turné Team XC)
 • M40: Eduardo Abian (T-Bikes Amunt)
 • M50: Joan Elsen (Turné Team XC)

Open Lleida Serra d’Almenara Kids Cup
A les 9h del matí s’han disputat també les curses de promoció Kids Cup de l’Open Lleida BTT Serra d’Almenara, en les que hi han prés part 26 nens i nenes. Els més petits, prebenjamins i benjamins, han fet 3 i 4 voltes respectivament al circuit més curt de la Kids Cup, mentre que les categories principiants, alevins i infantils han fet 3, 4 i 5 voltes al circuit més llarg de 1’9km. Tots els participants han tingut obsequi, i els vencedors/es per categories han estat:

 • Prebenjamins: Marc Alejo (Trek Bicisprint Sabadell)
 • Benjamins: Iris Jimenez (Rodanoia) i Eduard Abian (T-Bikes Amunt)
 • Principiants:  Emma Andreu (TBelles Cannondale) i Arnalt Tomàs (CC El Vilosell)
 • Alevins: Ester Sopena (Terres de Lleida) i Jorge Sanchez (Noguera SportBike)
 • Infantils: Arnau Font (Biciocasion Barcelona – Open Natura)
 • Classificacions Serra d’Almenara Kids Cup

La cinquena i última cita d’aquest Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2019 es celebrarà el proper 19 d’octubre a la Serreta de Corbins, cita que tindrà Kids Cup i que servirà també de Campionat Provincial de Lleida XC per les categories cadets a màsters així com per conèixer els vencedors/es finals de l’Open.

Galeria de fotos
[Foto: podi cadet]

Quant a l'autor

ollbtt administrator