Suspés l’Open de Lleida BTT 2020

Perollbtt

Suspés l’Open de Lleida BTT 2020

Arrel de la situació derivada de la crisi sanitària del Covid19, els organitzadors de les 4 proves de l’Open de Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2020, de mutu acord amb la Delegació de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, han decidit no tirar endavant amb la organització dels quatre esdeveniments.

El context volàtil que trobem cada dia, sumat a les incerteses provocades pel virus, més un atapeïment de calendari de proves ajornades a la primavera resituades a la tardor, i també a l’haver d’adoptar tota una sèrie de mesures extra en forma de protocols de seguretat a més d’assumir moltes responsabilitats compromeses, han fet repensar als organitzadors, els quals aplicant el principi de prevenció i limitació de riscos han cregut oportú suspendre les poves previstes enguany amb l’ànim de retrobar-nos tots plegats amb l’Open de Lleida BTT de cara a l’any 2021.

El delegat de Lleida de la Federació Norbert Herrera manifestava que “és comprensible que en una situació com la que estem vivint, sigui complex fer esdeveniments que apleguin bastanta gent. Crec que el principi de prevenció està ben aplicat, sempre val més prevenir que curar, i més quan els clubs organitzadors són entitats altruistes i sense ànim de lucre. Segur que el 2021 ho farem tots amb més ganes, i esperem seguir comptant amb aquests clubs i també amb els col·laboradors pactats enguany“.

Aprofitem aquestes línies per agrair el suport i col·laboració de Lafuente Ambulàncies, Ara Lleida – Diputació de Lleida, Coca-Cola Iberian Partners, Esports Generalitat de Catalunya, Tuga Active Wear, Traumare, Deporvillage i la Federació Catalana de Ciclisme.

Cuideu-vos i ens retrobem el 2021!

Quant a l'autor

ollbtt administrator