L’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2021 tindrà quatre proves

Perollbtt

L’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2021 tindrà quatre proves

 

Després del seu retorn al calendari ciclista català el 2019, i de que la pandèmia de Covid19 frustrés l’edició del 2020, enguany l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulànies 2021 torna amb quatre cites que prometen emocions fortes podent gaudir de la competició BTT – XC a les nostres comarques.

El calendari donarà el tret de sortida el proper 04 de setembre amb la IIa edició de l’Open Lleida BTT Serra d’Almenara, que enguany tindrà com a seu la Sentiu de Sió. El Club BTT Serra d’Almenara, organitzador de la prova, ha preparat dos circuits molt entretinguts a l’entorn de la Sera de Bellmunt, a tocar del Turó de la Mare de Deú de la Guardiola: un de curt en el que es disputaran les categories Kids Cup (principiants, alevins i infantils), i un altre de llarg per totes les categoreis Open (cadets a màsters). A més, aquesta prova inaugural serà també el Campionat Provincial de Lleida BTT per les categories Open.

La segona prova del calendari ens portarà al Monestir de les Avellanes el dia 02 d’octubre, una cita que debutarà en l’Open de Lleida i que, sota la organització del Noguera Sportbike AE, està treballant en tenir uns recorreguts molt tops a l’entorn de l’Obaga del Convent. Pocs dies després, cita intersetmanal aprofitant la festivitat del 12 d’octubre i tercera prova puntuable per l’Open amb la IIa edició de l’Open Lleida BTT de Tartareu. El Club Ciclista Tartareu treballa sobre la base dels circuits de l’edició 2019, però introduïnt algunes millores que faran la prova encara més atractiva. L’Open es tancarà el dissabte 16 d’octubre amb la darrera prova, que es celebrarà als corriols de la Serreta de Corbins que tant van agradar a tots els participants en la primera edició de la cursa.

Les novetats 2021

Com en la resta d’Opens provincials BTT-XC, només es permtrà la participació amb llicència ciclista competitiva (en cap cas seran admesses les cicloturistes o d’altres federacions).

Les categories Kids Cup que hi podran prendre part seran participants, alevins i infantils. No hi haurà curses per les categories prebenjamains i benjamins en l’edició 2021.

Tots els organitzadors dissenyaran un circuit per les categories Kids Cup i un circuit per les categories Open. S’hi dopnaran les voltes necessàries fins corbrir els temps previstos de competició.

Hi haurà premis econòmics, obsequis, i maillots de líders by Tuga Wear (en categories Open).

 

Col·laboradors

L’Open Lleida BTT compta com a patrocinador amb Lafuente Ambulàncies, que serà el proveïdor de serveis mèdics de totes les proves del calendari.

Tuga Wear serà el proveïdor de tots els maillots de líder de categories Open.

Traumare Lleida donarà el servei de massatge de forma gratuïta en totes les proves.

Els productes de Torrons i Mel Alemany protagonitzaran els premis de les diferents categories, i s’obsequiarà amb mel a tots els participants.

Tot plegat sota la coordinació de la Delegació de la Federació Catalana de Ciclisme de Lleida, i la col·laboració de Ara Lleida – Diputació de Lleida, Esports Generalitat de Catalunya, Ajuntament de la Sentiu de Sió, Ajuntament d’Ós de Balaguer, Ajuntament de Tartareu i Ajuntament de Corbins, a més de la imprescindible organització dels quatre clubs ciclistes.

 

[ Consulta la Guia d’Organització ]

 

Quant a l'autor

ollbtt administrator