L’Open Lleida BTT Lafuente Ambulàncies 2021 s’estrena amb èxit a la Sentiu de Sió

Perollbtt

L’Open Lleida BTT Lafuente Ambulàncies 2021 s’estrena amb èxit a la Sentiu de Sió

L’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2021 s’ha posat en marxa a La Sentiu de Sió en el II Open Lleida Serra d’Almenara, que ha reunit 157 ciclistes entre totes les categories, vinguts de diferents punts de Catalunya i Andorra.

Després de la recollida d’obsequis d’Alemany i el control de llicències, s’han donat les sortides de la Kids Cup, que donarien voltes al recorregut curt de 2’5 kms preparat per l’organització, a càrrec del CC BTT Serra d’Almenara.

Els principiants hi han donat 2 tombs, i els millors han estat Júlia Casanovas (Escola Ciclisme Juneda – Garrigues) i Eduard Abian (CC Amunt BTT). En catgeoria alevins han estat David Belmonte (Bike Trial Torredembarra) i Arnalt Tomàs (CC Vilosell) els qui han protagonitzat un bonic duel durant tota la cursa, decantant-se la balança finalment en favor del tarragoní. Entre les fèmines, Jana Musquera (EC La Garriga) ha dominat la cursa i s’ha imposat amb solvència. En categoria infantil Pau Camps (Jufré Vic ETB) ha imposat un alt ritme des de la sortida i durant les 5 voltes en que estava prevista la cursa, el mateix que Marina Javierre (Squadra Sterrato Ciclisme) en la categoria de fèmines. En la cerimònia de podis hi ha hagut medalla per tots els participants.

A les 10.30h s’ha donat la primera sortida de la categoria Open, que ha reunit un total de 106 ciclistes. El recorregut de 5,5kms per la Serra de Bellmunt tenia terreny de tota mena (una bona pujada d’inici, trams de pista, corriol…) i ha estat prou exigent per tots els participants. Entre els cadets, Àlex Marco (Montbike Messer) i Adrià Regada (AC Andorrana) han mantingut un duel molt intens durant tota la cursa, que s’ha acabat resolent a l’sprint en favor del tarragoní. Entre les fèmines, Mariona Ratera (Open Natura CE) ha estat la vencedora. Entre els juniors, el lleidatà Gerard Llop (Cicles Sans) ha estat el gran dominador de la cursa i s’ha imposat amb molta solvència davant Unai Bargo (TBikes BH Amunt) i Ronald Sorribes (Mig Segre CC), mentre que Rut Ratera (Open Natura CE) ha estat la millor fèmina. En la categoria Màster 30, l’ex-professional de carretra lleidatà Marc Vilanova (Cycling No Limit) h a acabat imposant el seu ritme i ha aconseguit la victòria amb més de 2′ d’avantatge sobre Jordi Rodero (Mon Biker CC) i Sergi Vidal (Bici 3.0). La categoria Màster 40 ha vist una exhibició d’un fortíssim Albert Balagué (Mig Segre CC), que ha dominat la cursa de cap a cap sense donar opció a cap dels seus rivals, completant el podi Jordi Galofré (Cicles Sans) i Alberto Faro (Bauhaus Torredembarra). Entre els màsters 50, Màrius Solé (Anoia Amics Ciclistes) ha estat el millor durant les 3 voltes al recorregut, aconseguint el triomf davant de Miguel Angel Aguero (RR Bikers) i Miquel Llaudet (Mig Segre CC). El millor màster 60 ha estat Ricard Sans (Cicles Sans). Pel que fa a les fèmines, Lídia Fuentes (Open Natura CE) s’ha imposat en categoria S23 i la campiona catalana Noemí Moreno (73 Factory Eco) ha estat la millor elit.

La segona cursa presentava un bon nombre d’outsiders a la victòria de les diferents categories. En la categoria Màster 30, l’ex-professional de carretera lleidatà Marc Vilanova (Cycling No Limit) ha acabat imposant el seu ritme i ha aconseguit la victòria amb més de 2′ d’avantatge sobre Jordi Rodero (Mon Biker CC) i Sergi Vidal (Bici 3.0). Entre els S23 Brian Jordan (Biking Point) no ha donat opció als seus rivals i s’ha imposat per davant de Pau Domènech (Oleka) i Jordi Prats (Serra d’Almenara CC). La cursa elit ha estat un monòleg d’Aleix Sierra (Team Smartdry), que després de la primera volta ha agafat el liderat en solitari de la prova i amb un gran ritme ha mantingut l’avantatge amb els seus rivals sense problemes, per reeditar el triomf que ja va aconseguir en la 1a edició d’aquest Open Serra d’Almenara. Oriol Domènech (Corvi Team) i Marc Moré (Bici 3.0) l’han acompanyat al podi.

Líders del Open Lleida BTT - Lafuente Ambulàncies 2021

Líders del Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2021

A banda, la prova ha estat el Campionat Provincial de Lleida de categories Open, que ha resultat amb aquests vencedors per categories:

  • Cadet: Pol Viladoms (Gran Fons SB Hotels)
  • Junior: Gerard Llop (Cicles Sans)
  • S23: Pau Domènech (Oleka)
  • Elit: Aleix Sierra (Team SmartDry)
  • M30: Marc Vilanova (Cycling No Limit)
  • M40: Albert Balagué (Mig Segre CC)
  • M50: Miquel Llaudet (Mig Segre CC)
Campions Provincials BTT Lleida 2021

Campions Provincials BTT Lleida 2021

En la cerimònia de premis cortesia de Mel i Torrons Alemany i Tornafruit, i en l’entrega dels maillots de líder by Tuga Wear hi han estat presents Pepe Torres (alcalde de la Sentiu de Sió), Jordi Pedrós (president del CC Serra d’Almenara) i Norbert Herrera (Delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida).

La propera prova de l’Open Lleida BTT es disputarà al Monestir de Les Avellanes el proper dissabte 2 d’octubre.

Quant a l'autor

ollbtt administrator