L’Open Lleida – Lafuente Ambulàncies 2021 finalitzarà a Corbins

Perollbtt

L’Open Lleida – Lafuente Ambulàncies 2021 finalitzarà a Corbins

L’Open Lleida – Lafuente Ambulàncies 2021 posarà el punt i final aquest proper dissabte dia 16 a la Serreta de Corbins, completant una intensa setmana d’Open amb dues proves en només quatre dies per decidir els campions/es d’enguany.

La Serreta acollirà de nou la darrera prova de l’Open, com ja va succeïr en l’exitosa edició de 2019. I es que aquest espai privilegiat per la BTT XC, amb multitud de corriols i trialeres de diferent dificultat, posa en joc un dels recorreguts més espectaculars d’aquesta especialitat no només de la província de Lleida, sinó de tot el territori català. Sota la organització de La Serreta i amb la col·laboració del Bici 3.0 i l’Ajuntament de Corbins, els responsables del manteniment de l’espai no han escatimat esforços per fer dos recorreguts d’autèntica BTT: el recorregut de les categories Kids (principinats, alevins i infantils) comptarà amb més de 3 kms per volta, i amb tots els ingredients per fer gaudir la mainada i posar a prova les seves habilitats. El recorregut Open té quasi 7 kms per volta, i com en la categoria dels més menuts, compta amb tot el necessari per que els bikers posin el punt i final a l’Open amb el millor gust de boca.

En ambdós casos, la prova de Corbins decidirà els campions i campiones de l’Open Lleida de totes les categories després de la disputa de les quatre proves previstes, i a més de l’entrega de trofeus d’Alemany i els maillots de líder by Tuga, també es lliuraran els trofeus als tres primers de cada categoria Open.

Els horaris previstos per la prova són els següents:

  • A partir de les 07.45h, control de llicències i xips
  • 9:00h: 1a sortida cursa Kids Cup (Principiants, Alevins i Infantils)
  • 10:30h: 2a sortida Categories Fem Cadet, Fem junior, Fem S23, Fem Elit, Fem màsters, Cadets, M40, M50, M60
  • 10:45h: Lliurament de premis categories Kids Cup
  • 12:00h: 3a sortida Categories Junior, S23, Elit, M30
  • 13:30h: Lliurament de premis categories Open i guardons de campions/es Open Lleida 2021

Les inscripcions seran obertes fins dijous dia 14 a la mitjanit al web de la Federació Catalana de Ciclisme:

Més informació

Quant a l'autor

ollbtt administrator