Corbins posa punt i final a un exitós Open Lleida BTT 2021

Perollbtt

Corbins posa punt i final a un exitós Open Lleida BTT 2021

L’espectacular bike park de La Serreta de Corbins va posar punt i final a l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2021, en el que Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Aleix Sierra (Team Smartdry) es van proclamar campions d’aquesta edició.

La quarta i darrera prova del calendari lleidatà va reunir 127 ciclistes de totes les categories, en un dia que tot i la boira inicial, va tenir una meteo molt favorable pels ciclistes. A primera hora del matí fou el torn de les categories Kids, que s’enfrontaven a un recorregut molt complert de 3,2 kms per volta amb tots els ingredients per arrancar un somriure als gairebé 50 nens participants. Entre els principiants, Júlia Nus (CC Tremp) i Eduard Abian (E Amunt CC) van tornar a ser els més ràpids; mentre que en categoria aleví vam tornar a gaudir d’una cursa masculina molt igualada en la que finalment Ferran Ferrer (Gessers d’Algerri) es va imposar, mentre que en fèmines Janna Musquera (EC La Garriga) era la vencedora. En categoria infantil, el dominador de l’Open Alan Feberé (E Bike Trial Torredembarra) va donar poques opcions als seus rivals, i entre les fèmines Ester Sopena (EC Mont-roig) es feia amb la primera plaça.

Sortida cadets

A mig matí es donava la sortida a les categories Open, amb un recorregut espectacular de poc més de 6 kms per volta pel bike park de la Serreta, que va fer les delícies de tots/es els participants. Entre els cadets, Matisse Van Kerckove (Montbike Cycling Team) va imposar-se amb solvència, mentre que en M40 l’intractable líder Albert Balagué (MigSegre CC) aconseguir la victòria de nou sense donar opció als rivals. En M50 el lleidatà Miquel Llaudet pujava al graó més alt del podi, el mateix que Ricard Sans (Cicles Sans) en M60. Entre les fèmines, la campiona catalana XCO 2021 Noemí Moreno (73 Factory Eco) va tenir un bonic duel en les primeres voltes amb Veerle Cleiren (Montbike Cycling Team), per acabar imposant-se amb solvència. En la segona i darrera cursa de la matinal, el lleidatà Gerard Llop (Cicles Sans) va aconseguir la seva quarta victòria en juniors, fent el ple a l’Open. Entre els màsters 30, Abel Escobar (PC Cambrils) va fer una gran cursa i no va donar opció als seus rivals. Brian Jordan (Biking Point) no només va imposar-se en la seva categoria S23, sinó que fou el millor scratx del dia, per davant del líder elit Aleix Sierra (Team Smartdry) després d’un bonic duel en tota la cursa i de liderar la mateixa des del primer metre.

Galeria de fotos Ajuntament de Corbins
Galeria de fotos La Serreta Corbins
Galeria de fotos by Jordi Rulló (crèdits @jordirullo)

Premis de Mel i Torrons Alemany

Vencedors/es per categories a La Serreta de Corbins:

 • Principiants: Júlia Nus (CC Tremp) i Eduard Abian (E Amunt CC)
 • Alevins: Janna Musquera (E La Garriga CC) i Ferran Ferrer (Gesser Algerri)
 • Infantils: Ester Sopena (EC Mont-roig) i Alan Febré (E Biketrial Torredembarra)
 • Cadets: Matisse Van Kerckove (Montbike Cycling Team)
 • Juniors: Gerard Llop (Cicles Sans)
 • S23: Anna Ferrer (Kenda Biciocasion Barcelona) i Brian Jordan (Biking Point)
 • Elit: Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Aleix Sierra (Team Smartdry)
 • Fèmines Màster: Yolanda Pereira (Addict Bikes)
 • M30: Abel Escobar (PC Cambrils)
 • M40: Albert Balagué (Mig Segre CC)
 • M50: Miquel Llaudet (Mig Segre CC)
 • M60: Ricard Sans (Cicles Sans)

Classificació Kids principiants
Classificació Kids alevins i infantils
Classificació cadets, M50, M60, fèmines màster
Classificació M40, fèmines elit i S23
Classificació junior i M30
Classificació S23 i elits

Premis finals del Open i maillots Tuga Wear

Amb aquests resutats els campions/es per categories de l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2021 han estat:

 • Principiants: Júlia Casanovas (EC Juneda-Garrigues) i Eduard Abian (E Amunt CC)
 • Alevins: Janna Musquera (E La Garriga CC) i Arnalt Tomàs (El Vilosell CC)
 • Infantils: Ester Sopena (EC Mont-roig) i Alan Febré (E Biketrial Torredembarra)
 • Cadets: Mariona Ratera (Kenda Biciocasion Barcelona) i Joan Martell (MesBike & FesTuga)
 • Juniors: Rut Ratera (Kenda Biciocasion Barcelona) i Gerard Llop (Cicles Sans)
 • S23: Anna Ferrer (Kenda Biciocasion Barcelona) i Brian Jordan (Biking Point)
 • Elit: Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Aleix Sierra (Team Smartdry)
 • Fèmines Màster: Yolanda Pereira (Addict Bikes)
 • M30: Marc Vilanova (Cycling No Limit Cardedeu)
 • M40: Albert Balagué (Mig Segre CC)
 • M50: Màrius Solé (Anoia AC)
 • M60: Ricard Sans (Cicles Sans)

Classificacions Generals Finals Open Lleida Kids – Lafuente Ambulàncies 2021
Classificacions Generals Finals Open Lleida – Lafuente Ambulàncies 2021

Podis infantils

El Delegat de la FCC a Lleida Norbert Herrera feia una “valoració molt positiva d’aquest Open 2021, ja que després de la pandèmia era una incògnita saber com respondria la gent. Al final, hem superat els 125 inscrits en cadscuna de les quatre proves, que han rebut molt bones crítiques dels participants per la qualitat dels recorreguts tant en Kids com en Open, així com per la organització de totes elles i el tracte als ciclistes. Crec que amb la tasca dels clubs i l’ajuda dels col·laboradors (Alemany, Tuga, Traumare i sobretot Lafuente), s’han posat unes molt bones bases per tenir Open durant molts anys i evitar que es torni a perdre“.

Podi elit masculí

La temporada. BTT a les comarques de Lleida es tancarà amb la disputa del 1r Open Infantil Vila de Juneda, campionat provincial per categories de promoció, el proper dissabte dia 23 a l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues.

[Foto crèdits: Jordi Rulló (@jordirullo)] 

Quant a l'autor

ollbtt administrator