L’Escola de Juneda celebra el seu Open Infantil amb alta participació

Perollbtt

L’Escola de Juneda celebra el seu Open Infantil amb alta participació

Aquest dissabte dia 15 d’octubre, sota un sol radiant i una temperatura ideal per a la pràctica de la BTT, ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues el 2n Open Infantil Vila de Juneda, puntuable per la Kids Cup Lleida 2022, i amb més de 100 ciclistes de categories de formació a les sortides.

Després de la pertinent recollida de dorsals i acreditació de llicències, han obert el foc de la matinal de curses els més menuts, els prebenjamins, amb 11 participants que han fet 3 tombs al recorregut més curt de 780m i on han pogut posar a prova les seves habilitats amb troncs, salts, ziga-zagues i corbes peraltades entre altres.

Posteriorment ha estat el torn dels benjamins, que han fet 4 voltes al recorregut de 900m, molt similar a l’anterior però amb un tram més de pujada i alguns obstacles extra. Hem pogut veure una cursa de molt bon nivell entre els 18 participants que hi han prés part.

La categoria de principiants ja ha hagut d’afrontar un recorregut més exigent, amb bona part del circuit llarg, amb més trams de pujada, mesetes de salts, rockgarden, salts i troncs, totalitzant 1,4 kms per volta i fent-ne fins a 5. Els 20 participants han estat més de 20 minuts rodant pel circuit junedenc mostrant un gran nivell.

Després d’aquesta cursa s’ha fet una breu pausa per entregar les medalles a tots els participants prebenjamins i benjamins, i fer el podi principiants, categoria en la qual tots els participants també han tingut la seva medalla.

A mig matí, i amb un sol de justícia, han estat els alevins la primera categoria en ciclar el recorregut més llarg i exigent del dia, amb 1’9 kms per volta on n’han fet 5, un tram llarg de pujada entre el bosquet i la resta d’elements proposats pels organitzadors en el circuit de l’Escola. Els 25 ciclistes que hi han prés part han notat l’exigència del recorregut, però s’han mostrat molt contents per la diversió el mateix, i especialment amb la varietat d’elements a afrontar.

Finalment, la cursa infantil amb 27 participants ha posat punt i final a la cinquena prova de la Kids Cup Lleida, cobrint igualment el recorregut llarg però ciclant-lo durant 6 voltes en total. Com en les darreres dues proves, Joel Oller (Bike Kids) ha dominat la cursa de principi a fi, malgrat que ha hagut patit una lleu caiguda en la primera volta. El líder de la Kids Cup, el lleidatà Ferran Ferrer (Gessers Algerri), ha tingut un bonic duel amb Aleix Cano (Bike Catalunya CE) però ha mantingut la segona plaça que li dona un coixí de 52 punts sobre Oller de cara a la darrera prova de Tartareu. En la cursa de fèmines, Clàudia Pulido (CC Alcoletge) i Foix Miquel (Tot Vici en Bici) han estat igualades fins la tercera volta, en la que la lleidatana ha aconseguit obrir forat i emportar-se la victòria en solitari. Ester Sopena (EC Juneda-Garrigues) ha ocupat el tercer lloc del podi, i Pulido arribarà liderant la categoria de fèmines a la darrera prova del calendari 2022.

Els podis alevins i infantils, i l’entrega de medalles a tots/es els participants ha tancat una gran matinal ciclista de BTT a la única escola de BTT homologada de la província de Lleida, en la qual el seu circuit ha cobert les expectatives de tots els joves bikers. En l’entrega de trofeus hi han estat presents Joan Sedó (president del CC Colla la Pedalada de Juneda), Jose Garrido (regidor d’Esports de l’Ajuntament de Juneda), Pau Pont (director de l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues) i Víctor Siaz (Delegat de la FCC a Lleida).

La darrera prova de l’Open Lleida BTT a Tartareu (la Noguera), puntuable tant per categories Open com per categories Kids, tancarà el calendari lleidatà de BTT 2022 el proper dissabte 22 d’octubre. Les inscripcions es tancaran el proper dimarts dia 18.

Quant a l'autor

ollbtt administrator