Helena Isanta i Brian Jordan guanyen l’Open Lleida BTT 2022 que finalitza a Tartareu

Perollbtt

Helena Isanta i Brian Jordan guanyen l’Open Lleida BTT 2022 que finalitza a Tartareu

De la mà de l’organització del CC Tartareu, aquest dissabte dia 22 d’octubre l’Open BTT de Lleida – Lafuente Transport Sanitari ha tornat al cor del Montsec, a la població que ha estat històricament un referent per al món del BTT i el descens, i que tancava el calendari provincial lleidatà de bicicleta de muntanya d’aquest 2022 després de cinc proves disputades. En categoria absoluta, els vencedors han estat el sub23 Brian Jordan (Biking Point) i Helena Isanta (Mesbike&Fes Tuga), que han tingut premi a la seva regularitat durant tot el calendari.

S’ha iniciat la matinal ben d’hora a les 9 del matí sota un cel ennuvolat i amb una mica de pluja que ha fet que les primeres proves de la Kids Cup fossin un pel més adverses i possessin a prova les habilitats dels més menuts que s’inicien a la pràctica del BTT. El terreny de Tartareu ha permés veure unes curses de Kids Cup ben entretingudes com és habitual, i en la única categoria que té classificació general (infantils) s’han endut l’Open Kids Cup els lleidatans Clàudia Pulido (CC Alcoletge) i Ferran Ferrer (CE Gesssers d’Algerri).

Classificacions Kids Cup Tartareu

Els vencedors de la general infamtil de la Kids Cup Lleida 2022

Posteriorment, mentre ha anat passant el matí, les clarianes han fet acte de presencia i les diferents curses s’han acabat disputant sota un sol ben radiant, celebrant-se les curses que servien per definir els vencedors finals de l’Open Lleida BTT després de les proves celebrades a La Serreta de Corbins, El Vilosell, Serra d’Almenara i Monestir de les Avellanes (a més de l’Escola Juneda-Garrigues per als participants de la Kids Cup). En un exigent recorregut de més de 5kms i  200m de desnivell positiu acumulat per volta, els vencedors de la darrera prova a Tartareu han estat Marc Moré (Bici 3.0 Club Ciclista) i Noemí Moreno (Òdena Esport Ciclista).

Vencedors Open Lleida BTT Tartareu:

 • Elit: Marc Moré (Bici 3.0 Club Ciclista) i Noemí Moreno (Òdena Esport Ciclista)
 • Sub23: Isaac Jones (Terres de Lleida CC)
 • Júnior: Gerard Llop (Mesbike&Fes Tuga)
 • Cadet: Àlex González (Biciequip Competició)
 • Màster 30: Enric Martorell (Bike Garraf Club) i Lydia Castro (Biking Point)
 • Màster 40: Daniel Díaz (Mesbike&Fes Tuga)
 • Màster 50: Óscar Ortega (Ratpenat Club Ciclista)
 • Màster 60: Antonio Gil (GER Club Ciclista)

Classificacions Open Lleida BTT Tartereu 

Campions/es finals Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2022:

 • Elit/sub23: Brian Jordan (Biking Point) i Helena Isanta (Mesbike&Fes Tuga)
 • Júnior: Ronald Sorribes (Mig Segre Bike Club)
 • Cadet: Àlex González (Biciequip Competició)
 • Màster 30: Enric Martorell (Bike Garraf Club) i Lydia Castro (Biking Point)
 • Màster 40: Pere Esqué (Bici 3.0 Club Ciclista)
 • Màster 50: Genaro Molano (Mesbike&Fes Tuga)
 • Màster 60: Antonio Gil (GER Club Ciclista)

Classificacions generals finals Open Lleida BTT 2022

Després d’aquesta tercera edició del recuperat Open Lleida BTT, agrair la col·laboració de Lafuente Transport Sanitari i de Mel i Torrons Alemany, així com de tots els organitzadors i de tots els ciclistes que hi han prés part, consolidant-se com un gran claendari de BTT XCO tant a nivell provincial com a nivell català.

Galeria de fotos

Quant a l'autor

ollbtt administrator