L’Open Lleida BTT 2023 començarà al Vilosell

Perollbtt

L’Open Lleida BTT 2023 començarà al Vilosell

Tot està a punt per posar en marxa una nova temporada de l’Open Lleida BTT-Lafuente Ambulàncies, el calendari provincial lleidatà de bicicleta de muntanya que té previstes cinc proves en aquesta temporada. El Vilosell (les Garrigues) serà l’encarregat d’obrir foc a la competició amb la primera prova el pròxim dissabte 11 de març amb una prova especial.

La prova organitzada pel Club Ciclista El Vilosell, gran actiu del petit municipi garriguenc de prop de 200 habitants, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vilosell, celebra la seva segona edició amb la intenció de preparar un circuit espectacular, després de l’estrena de la temporada passada amb una important participació, i també presència de la pluja. Les inscripcions d’aquesta prova inaugural són obertes fins la mitjanit del pròxim dimarts 7 de març. La recaptació que es faci durant la jornada anirà íntegrament destinada a l’ONG Bicicletes sense fronteres.

Igual que en les altres cinc dates de l’open lleidatà, que compta amb el suport de la Delegació de Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme, competiran totes les proves de la categoria open així com les categories escolars, que tindran el recorregut de la Kids Cup per a totes les categories entre pre-benjamins i infantils.

Aquest dijous se n’ha celebrat la presentació oficial a la Diputació de Lleida, amb la presència del diputat Jordi Verdú; l’alcalde del Vilosell, Jordi Nogué; el director de la cursa inicial i membre del Club Ciclista del Vilosell, Jordi Rovira, i el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Víctor Saiz.

 

Calendari 2023 Open Lleida BTT-Lafuente Transport Sanitari:

  • 11 de març: El Vilosell
  • 24 d’abril: Tartareu
  • 2 de setembre: Serra d’Almenara (La Sentiu de Sió)
  • 16 de setembre: Tremp
  • 30 de setembre: Monestir de les Avellanes

Més informació sobre la prova de El Vilosell

Quant a l'autor

ollbtt administrator