Noemí Moreno i Jorge Sánchez s’imposen al Open Lleida BTT Monestir Les Avellanes

Perollbtt

Noemí Moreno i Jorge Sánchez s’imposen al Open Lleida BTT Monestir Les Avellanes

La segona prova de l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies es va celebrar al Monestir de Les Avellanes, que estrenava un recorregut que està previst que quedi de forma permanent en aquest paratge idoni per la BTT Cross County, reunint 126 ciclistes de totes les categories.

La organització, a càrrec del Noguera Sport Bike AE, va dissenyar dos recorreguts de pur BTT, un per les categories Kids i un altre ben exigent per les categories Open. A primera hora del matí, després del pertinent control de llicències i dorsals, es va donar la primera sortida Kids amb la categoria principiants, amb dues voltes previstes i amb Júlia Nus (CC Tremp) i Eduard Abian (Amunt CC) com a destacats vencedors. Posteriorment fou el torn de les categories alevins i infantils, que farien 4 i 5 tombs al recorregut de 1’5 kms. En alevins, Arnalt Tomàs (CC El Vilosell) i Gerard Estany (Bike Kids) van brindar-nos un bonic duel que es va decantar pel garriguenc. En fèmines, Jana Musquera (CC La Garriga) fou la vencedora amb solvència. La categoria infantil fou dominada per Alan Febré (Biketrail Torredembarra) i Jordi Camps (Jufré Vic ETB) que després de fer tota la cursa junts, van arribar al sprint imposant-se Febré, mentre que Foix Miquel (Tot Vici en Bici) fou la millor fèmina.

En les categories Open es van veure grans curses en un recorregut que fou qüalificat d’excel·lent pels propis ciclistes. En la primera cursa, Joan Martell (MesBike & FesTuga) fou el millor entre els cadets, imposant-se en solitari. Albert Balagué (Mig Segre CC), confirmava el seu gran estat de forma imposant-se amb gran autoritat entre els màsters 40 i confirmant el seu liderat en l’Open. El campió mundial màster Pere Joan Roig (Vila Bikes) aconseguiria la victòria en la categoria Màster 50, amb 1′ sobre el líder Màrius Solé, mentre que Jaime Brau (Les Franqueses UC) era el millor M60. La campiona catalana Noemí Moreno (73 Factory Eco) no tenia rival entre les fèmines.

En la segona sortida Open, el veterà Jorge Sánchez (MesBike & FesTuga) era el protagonista de la cursa, escapant-se ja en la primera volta i dominant la prova amb gran autoritat, amb el líder Aleix Sierra (SmartDry) resignat en la segona posició i amb Brian Jordan (Biking Point) tercer i 1r S23. En juniors, el lleidatà Gerard Llop (Cicles Sans) no tenia rival i confirmava el seu liderat de l’Open de forma contundent. En la categoria M30, bonic duel entre Sergi Vidal (Bici 3.0) i Marc Vilanova (Cycling No Limit Cardedeu), el qual es decantava pel primer després d’una inoportuna punxada de Vilanova al final de la penúltima volta.

Vencedors/es per categories a Les Avellanes:

 • Principiants: Júlia Nus (CC Tremp) i Eduard Abian (E Amunt CC)
 • Alevins: Jana Musquera (E La Garriga CC) i Arnalt Tomàs (El Vilosell CC)
 • Infantils: Foix Miquel (E Tot Vici en Bici) i Alan Febré (E Biketrial Torredembarra)
 • Cadets: Joan Martell (MesBike & FesTuga)
 • Juniors: Marcel·la Solé (Kenda Biciocasion Barcelona) i Gerard Llop (Cicles Sans)
 • S23: Anna Ferrer (Kenda Biciocasion Barcelona) i Brian Jordan (Biking Point)
 • Elit: Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Jorge Sánchez (MesBike & FesTuga)
 • M30: Sergi Vidal (Bici 3.0)
 • M40: Albert Balagué (Mig Segre CC)
 • M50: Pere Joan Roig (Vila Bikes)
 • M60: Jaime Brau (Les Franqueses UC)

Classificacions Kids Cup Monestir Les Avellanes principiants

Classificacions Kids Cup Monestir Les Avellanes alevins i infantils

Classificacions Open Monestir Les Avellanes M40 – M50 – M60 – cadets – fèmines

Classificacions Open Monestir Les Avellanes junior – S23 – elit

Amb aquests resutats els líders per categories de l’Open Lleida BTT després de les dues primeres proves són:

 • Principiants: Júlia Casanovas (EC Juneda-Garrigues) i Eduard Abian (E Amunt CC)
 • Alevins: Jana Musquera (E La Garriga CC) i Arnalt Tomàs (El Vilosell CC)
 • Infantils: Ester Sopena (EC Mont-roig) i Alan Febré (E Biketrial Torredembarra)
 • Cadets: Mariona Ratera (Kenda Biciocasion Barcelona) i Joan Martell (MesBike & FesTuga)
 • Juniors: Rut Ratera (Kenda Biciocasion Barcelona) i Gerard Llop (Cicles Sans)
 • S23: Anna Ferrer (Kenda Biciocasion Barcelona) i Brian Jordan (Biking Point)
 • Elit: Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Aleix Sierra (Smartdry)
 • M30: Marc Vilanova (Cycling No Limit Cardedeu)
 • M40: Albert Balagué (Mig Segre CC)
 • M50: Màrius Solé (Anoia AC)
 • M60: Ricard Sans (Cicles Sans)

Classificacions Generals Open Lleida Kids – Lafuente Ambulàncies
Classificacions Generals Open Lleida – Lafuente Ambulàncies

Galeria de Fotos 1

Galeria de Fotos 2

Galeria de Fotos 3

Com en totes les proves d’aquest Open Lleida, els líders van vestir els maillots by Tuga; tots els participants van rebre obsequis de Mel i Torrons Alemany i van poder tastar les seves barretes; i van gaudir del massatge dels fisios de Traumare!

L’Open Lleida BTT 2021 viurà el seu desenllaç en uns dies, amb la disputa de les proves de Tartareu (dimarts 12 d’octubre), i Corbins (dissabte 16 d’octubre) que decidiran el calendari previst.

Quant a l'autor

ollbtt administrator