Dimarts dia 12 l’Open Lleida BTT arriba a Tartareu

Perollbtt

Dimarts dia 12 l’Open Lleida BTT arriba a Tartareu

El proper dimarts dia 12 d’octubre, festiu, l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2021 viurà la seva tercera cita del calendari a la II edició de l’Open Lleida Tartareu, organitzat pel CC Tartareu.

Com és habitual en totes les proves d’aquest calendari, les categories Kids (principiants, alevins i infantils) tindran el seu recorregut i faran diferetns voltes en funció de la categoria. Es tracta de 1’8 kms a l’entorn de Tartareu, on els joves participants trobaran petits turons, corbes i zigues-zagues, un petit rock garden i salts. Les categories Open tindran un recorregut diferent al de l’edició del 2019, amb 5,9 kms per volta i uns 200m de desnivell acumulat, el que farà que la prova sigui realment exigent per tots els participants. El traçat trenca-cames baixa fins a la part més baixa de la muntanya de la Malera, amb dos corriols importants de baixada i un de pujada, arribant al poble per asfalt.

Els horaris previstos per la prova són els següents:

07.45h: control de llicències i xips

9:00h: 1a sortida cursa Kids Cup (Principiants, Alevins i Infantils)

10:30h: 2a sortida Categories Cadet, Fem Cadet, M50 i M60, Fem junior i M40, i Fem S23 i Fem Elit

10:45h: Lliurament de premis categories Kids Cup

12:00h: 3a sortida Categories Junior i M30, i S23, Elit

13:30h: Lliurament de premis categories Open

Les inscripcions seran obertes fins diumenge dia 10/10 a les 23.59h al web de la Federació Catalana de Ciclisme:

Com en la resta de proves del Open Lleida, comptarem amb l’assistència mèdica de Lafuente, i amb el suport de Tuga, Alemany, i Traumare.

Més informació

 

Quant a l'autor

ollbtt administrator