Noemí Moreno i Jorge Sánchez s’imposen al Open Lleida BTT Monestir Les Avellanes

Perollbtt

Noemí Moreno i Jorge Sánchez s’imposen al Open Lleida BTT Monestir Les Avellanes

La quarta prova de l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2022 s’ha celebrat aquest primer d’octubre al Monestir de Les Avellanes, reunint 156 ciclistes de totes les categories. La organització, a càrrec del Noguera Sport Bike AE, va dissenyar dos recorreguts de pur BTT, un per les categories Kids i un altre ben exigent per les categories Open. A primera hora del matí, després del pertinent control de llicències i dorsals, es van donar la primeres sortides Kids per les proves de Benjamí i PreBenjamí.

La climatologia del día ha acompanyat durant el día en un entorn incomparable com és el del Monestir de Les Avellanes, tot i que els participants han sofert una mica de fred després el sol i la bona temperatura ha acompanyat a la resta de curses de la matinal ciclista.

Amb posterioritat es van celebrar la resta de proves de les categories Kids Cup, Principiants (3 voltes), Alevins (4 voltes), Infantils (5 voltes), a un circuit de 1,7 km, amb els següents vencedors:

 • Principiants: Pau Leis (Pc Baix Ebre) i Martina Ferrer (Gessers d’Algerri Club Esportiu)
 • Alevins: Emma Andreu (Bike Kids) i Axel Serrano (Catigat Pla d’Urgell Club)
 • Infantils: Claudia Pulido (E Tot Vici en Bici) i Joel Oller (Bike Kids)

Classificacions Kids Cup Avellanes

La resta de curses s’han desenvolupat en un circuit de 5 quilòmetres, on en les diferents categories es van realizar amb les seves les corresponents voltes. Els vencedors corresponents van ser els següents en cadascuna de les categories.

 • Cadets: Alex Gonzalez (Bicieequip)
 • Juniors: Gerard Llop (MesBike & FesTuga)
 • M30: Enric Martorell (Bike Garraf)
 • M40: Javier Jurado (Esport Ciclista Òdena)
 • M50: Pere Joan Roig (Vila Bikes)
 • M60: Ricard Sans (Assoc. Cicles Sans)

I finalment, en les principals categories del Open aquests han estat els vencedors que s’han imposat:

 • Elit: Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Jorge Sanchez (MesBike & FesTuga)
 • S23: Brian Jordan (Biking Point)

Classificacions Open Lleida Avellanes

D’aquesta manera, a l’open provincial lleidatà de BTT li queda dues proves en el format Kids Cup, essent la propera a Juneda el dia 15/10, i tot plegat es clourà a Tartareu (la Noguera) el pròxim dissabte 22 d’octubre (Kids i Open). Brian Jordan (Biking Point) i Helena Isanta (Mesbike&Fes Tuga) són els líders de la competició en categoria Open abans d’aquesta prova final. Com en totes les proves d’aquest Open Lleida BTT 2022, tots els participants van rebre obsequis de Mel i Torrons Alemany.

 

Quant a l'autor

ollbtt administrator