140 ciclistes a la tercera prova de l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies a Tartareu

Perollbtt

140 ciclistes a la tercera prova de l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies a Tartareu

La tecera prova de l’Open Lleida – Lafuente Ambulàncies 2021 va reunir a la petita localitat noguerenca de Tartareu fins a 140 ciclistes sumant totes les categories, tant de Kids Cup com de Open, en una gran matinal de BTT sota la organització del CC Tartareu que va veure com Noemí Moreno i Aleix Sierra s’imposaven.

Les curses s’iniciarien amb les proves de la Kids Cup i, en aquest cas, es va decidir de fer tres curses separades per motius de seguretat. Els principiants eren els més matiners, havent de completar 4 voltes a un recorregut de poc més d’1 km, i Eduard Abian (TBikes Amunt) i Júlia Nus (CC Tremp) eren els més ràpids. Tot seguit s’iniciaria la prova aleví, amb 22 ciclistes a la línia de sortida, 4 voltes al circuit llarg per davant i un alt nivell entre els participants, amb la victòria de David Belmonte (Bike Trial Torredembarra) per davant del lleidatà Arnalt Tomàs (CC El Vilosell). Entre les fèmines, la solsonenca Emma Andreu (Bike Kids) s’imposaria per un estret marge a Janna Musquera (CC La Garriga). Per últim, fou el torn dels ciclistes de la categoria infantil, en la que el lleidatà Alan Febré (Bike Trial Torredembarra) i Núria Hernandez (Montbrió Messer Kids) resultarien vencedors.

Podi aleví fèmines

Podi aleví fèmines

A mig matí era el torn de les categories Open, que s’enfrontarien a un recorregut exigent de 6kms per volta i més de 200m de desnviell positiu acumulat en cada gir. En la primera sortida, Joan Martell (MesBike & FesTuga) aprofitaria la baixa de l’andorrà Regada per imposar la seva llei sense contemplacions entre els cadets. Pel que fa als màsters 40, el líder del campionat Albert Balagué (Mig Segre CC) faria una cursa de menys a més per imposar-se amb molta autoritat sobre els seus rivals, mentre que en màsters 50 es va viure una cursa ben igualada entre el líder de la general Màrius Solé (Anoia AC) i Miquel Llaudet (Mig Segre CC), resolta favorablement al primer en els darrers metres. En la categoria màster 60, Ricard Sans (Cicles Sans) va imposar-se amb claredat. Pel que fa a les fèmines, Noemí Moreno (73 Factory Eco) va seguir la tònica de tot l’Open Lleida i no va tenir problemes per imposar-se amb autoritat, amb Lídia Fuentes (Open Natura CE) 2a i Elisabeth Escursell 3a.

Gerard Llop, vencedor junior

Gerard Llop, vencedor junior

En la darrera sortida de la matinal es va viure una cursa d’alt nivell en la que el líder elit de l’Open Aleix Sierra (Team Smartdry) va imposar-se per davant de Brian Jordan (Biking Point) i Aleix Saumell (BG Team HTI), després de fer una cursa de menys a més i liderar la prova des de la segona volta de les quatre previstes. Entre els juniors, el lleidatà Gerard Llop (Cicles Sans) confirmava el seu gran estat de forma i ratificava el seu liderat amb la seva tercera victòria parcial en aquest Open, mentre que en màsters 30 Josep Chavarria (Cloot Factory Team) va vèncer amb claredat als seus rivals.

Sortida S23 i elits

Sortida S23 i elits

Vencedors/es per categories a Tartareu:

 • Principiants: Júlia Nus (CC Tremp) i Eduard Abian (E Amunt CC)
 • Alevins: Emma Andreu (Bike Kids) i David Belmonte (E Bike Trial Torredembarra)
 • Infantils: Núria Hernández (Montbike Messer Kids) i Alan Febré (E Biketrial Torredembarra)
 • Cadets: Joan Martell (MesBike & FesTuga)
 • Juniors: Gerard Llop (Cicles Sans)
 • S23: Lídia Fuentes (Kenda Biciocasion Barcelona) i Brian Jordan (Biking Point)
 • Elit: Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Aleix Sierra (Team Smartdry)
 • M30: Yolanda Pereira (Addict Bikes) i Josep Chavarria (Cloot Factory Team)
 • M40: Albert Balagué (Mig Segre CC)
 • M50: Màrius Solé (Anoia AC)
 • M60: Ricard Sans (Cicles Sans)

Classificacions Kids Cup Tartareu – principiants
Classificacions Kids Cup Tartareu – alevins
Classificacions Kids Cup Tartareu – infantils
Classificacions Open Tartareu – cadets, M40, M50, M60 i fèmines
Classificacions Open Tartareu – juniors, M30, S23 i elits

Amb aquests resutats els portadors dels maillots de líder by Tuga per categories de l’Open Lleida BTT, després de les tres primeres proves són:

 • Principiants: Júlia Casanovas (EC Juneda-Garrigues) i Eduard Abian (E Amunt CC)
 • Alevins: Janna Musquera (E La Garriga CC) i Arnalt Tomàs (El Vilosell CC)
 • Infantils: Ester Sopena (EC Mont-roig) i Alan Febré (E Biketrial Torredembarra)
 • Cadets: Mariona Ratera (Kenda Biciocasion Barcelona) i Joan Martell (MesBike & FesTuga)
 • Juniors: Rut Ratera (Kenda Biciocasion Barcelona) i Gerard Llop (Cicles Sans)
 • S23: Anna Ferrer (Kenda Biciocasion Barcelona) i Brian Jordan (Biking Point)
 • Elit: Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Aleix Sierra (Smartdry)
 • M30: Yolanda Pereira (Addict Bikes) i Marc Vilanova (Cycling No Limit Cardedeu)
 • M40: Albert Balagué (Mig Segre CC)
 • M50: Màrius Solé (Anoia AC)
 • M60: Ricard Sans (Cicles Sans)
Estand del patrocinador de l'Open Alemany

Estand del patrocinador de l’Open Alemany

La última cursa del calendari es disputarà a la Serreta Corbins el proper dissabte 16 d’octubre, on es coronarà als campions/es de totes les categories 2021.

 

Quant a l'autor

ollbtt administrator