El Vilosell s’estrena a l’Open Lleida BTT el dissabte dia 26

Perollbtt

El Vilosell s’estrena a l’Open Lleida BTT el dissabte dia 26

La petita població d’El Vilosell, de només 150 habitants i situada a Les Garrigues, s’estrenarà el proper dissabte dia 26 a l’Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2022, acollint la segona prova d’aquest calendari després de la inaugural de la Serreta de Corbins.

La organització, a càrrec del CC El Vilosell, ha previst per aquesta primera edició tres recorreguts que discorren en part per l’antic traçat del circuit de motocrós, just a l’entrada del poble. Les primeres curses de la matinal seran les de mainada, arrancant per prebenjamins i benjamins que afrontaran un recorregut de 1,2 kms per volta. Posteriorment serà el torn de principiants, alevins i infantils que s’enfrontaran a un circuit ben entretingut de 2,9 kms per volta amb trams de corriol i zones boscoses. Pel que fa a les categories Open, els organitzadors han dissenyat un recorregut variat de 4 kms per volta.

S’ha previst zona de parking, hi haurà servei de bar i es preveu gaudir d’una gran matinal ciclista en aquest indret privilegiat per la BTT, amb la implicació de tot el poble en l’esdeveniment.

L’acreditació de llicències, dorsals i xips es realitzarà a partir de les 07.45h del matí i les primeres sortides estan previstes a les 09h.

Les inscripcions tancaran el proper dimarts dia 22 a la mitjanit

Quant a l'autor

ollbtt administrator